Chutney & Sirup

Hybengaarden

Chutney & Sirup Produkter

Vores råvarer kommer dels fra egne marker, dels fra kolleger, der dyrker bær og frugt efter samme høje standarder som vi.
Endelig bruger vi vilde bær håndplukket i de nordiske skove.
Hybenchutney m. hvidløg

Krydret smagsgiver til kød- og risretter samt til frokostbordets kødpålæg. Hvidløget giver en ekstra dybde i hybensmagen.

Størrelse:

200 gr.

Hybenchutney m. vildtkrydderi

Krydret tilbehør til kød- og risretter samt til frokostbordet kødpålæg. Et eksotisk pift til hverdag og fest.

Størrelse:

200 gr.

Hybenchutney med chili & løg

En frisk og kraftig chutney med smag og kant. Velegnet som tilbehør til grill- okse- og svinekød. Ostebordet bliver også kun bedre med chutneyen. Chilien er mild.

Størrelse:

200 gr.

Hybenchutney med mandler & karry

Krydret smagsgiver til kød- og risretter samt på frokostbordet. En chutney som sætter kulør på, når der rigtig skal kræses for gæsterne.

Størrelse:

200 gr.

Chili Chutney

Chili Chutney der vækker smagsløgene i den rigtige stemning til ostebordet eller grillfesten. Som en “Booster” til frokostbuffeten vil chili chutneyen også passe fint ind. Chili chutney er rimelig stærk.

Størrelse:

200 gr.

Rabarber sirup

Rabarbersirup med fuld oplevelse på smagen af sødme og syrlighed og rabarberens aroma. Brug sirupen til pandekager, vafler og desserter. 

Størrelse:

250 ml.

Hybensirup

Et delikat pift til de søde smagsløg og suverænt som tilbehør til vildt- og oksekødssaucer eller som dressing til grøn salat og ost. Til is, pandekager og andre desserter er hybensirup en oplevelse.

Størrelse:

250 ml.