Kirsebærsovs
Hybengaarden
Kirsebærsovs – lavet på danske kirsebær
Hybengaardens kirsebærsovs fremstilles på danske kirsebær fra Fyn. Stevnsbærrene – også kaldet surkirsebær – er små, kraftigt mørkerøde og modner i midten af august. De er særligt velegnede til fremstilling af vores lækre kirsebærsovs, som har stor frugtsmag og ikke er alt for sød.
Vi tilsætter hhv. rom og portvin for en delikat smag, dog er indholdet ikke større end at børn sagtens også kan nyde kirsebærsovs fra Hybengaarden.

Kirsebærsovs med rom
Kirsebærsovs med rom er en himmerigsmundfuld sammen med risalamande. Som tilbehør til is, dessertmousser og tærter harmonerer kirsebær i rom særdeles elegant.
Størrelse:
200 gr.

Kirsebærsovs med rom
Kirsebærsovs med rom er en himmerigsmundfuld sammen med risalamande. Som tilbehør til is, dessertmousser og tærter harmonerer kirsebær i rom særdeles elegant.
Størrelse:
400 gr.

Kirsebærsovs med rom
Kirsebærsovs med rom er en himmerigsmundfuld sammen med risalamande. Som tilbehør til is, dessertmousser og tærter harmonerer kirsebær i rom særdeles elegant.
Størrelse:
750 gr.

Kirsebærsovs med portvin
Kirsebærsovs med portvin er en himmerigsmundfuld sammen med risalamande. Som tilbehør til is, dessertmousser og tærter harmonerer kirsebær i rom særdeles elegant.
Størrelse:
400 gr.