Hummelhedevej 102, 9740 Jerslev
+45 40 18 98 33 (Annette)
+45 23 42 64 86 (Henrik)

Gavekurve med alt det bedste fra naturen

Kender du en eller flere, der skal forkæles? Med en gavekurv fra Hybengaarden, kan du forkæle alle sanserne – og vi laver gavekurve i alle størrelser og mængder med et udvalg af vores mest populære produkter. 

Vi laver gavekurve i alle prisklasser – og du kan både sammensætte indholdet selv eller få hjælp af os. Skal du bruge et større antal gavekurve, så giv os lige et kald inden.

Få en skræddersyet gavekurv eller lad os overraske dig

En gavekurv er oplagt som “bare fordi”-gave såvel som en takkegave til både kollegaer, familie, venner og samarbejdspartnere – og så holder de også lidt længere end en buket blomster. 

  • Vælg selv, hvad du vil have i din gavekurv eller lad os sammensætte en kurv for dig.
  • Vælg selv størrelse på gavekurv – vi laver gavekurve i alle prisklasser.
  • Skal du bruge en enkelt eller to gavekurve, kan du besøge os på gården mellem 8-16, hvor vi typisk er i produktionen. 
  • Skal du bruge et større antal gavekurve, så ring eller skriv til os inden – så sørger vi for, at de er klar, når du skal bruge  dem.
  • Gavekurvene er fyldt med det bedste fra Hybengaarden: Marmelade, sirup, chutney og meget, meget mere. 

Medmindre vi har aftalt andet, afhentes gavekurvene på vores gård – foretrækker du en anden løsning, er du velkommen til at give os et kald.

Skal vi sammensætte en gavekurv, der skaber glæde nu og lang tid frem?

Gavekurve, der forkæler – bestil din gavekurv hos os

Skal kollegaerne, familien, eller en, du holder af, forkæles? Når vi sammensætter en gavekurv, får du alt det bedste fra Hybengaarden – selvfølgelig i en flot kurv, så det er en lige så stor fryd for øjet som for smagssanserne. 

Uanset om du er på udkig efter en sød, lille gavekurv eller et rigtigt prydstykke, står vi klar til at hjælpe – vi laver både store og små gavekurve i det antal, du ønsker. 

Overvejer du at lave en større bestilling af gavekurve? Ring eller skriv gerne til os inden. Så kan vi blive enige om indholdet og sørge for, de er klar til dig, når du skal bruge dem.