Hummelhedevej 102, 9740 Jerslev
+45 40 18 98 33 (Annette)
+45 23 42 64 86 (Henrik)

Private Label: Vores ekspertise – dit mærke

Hos Hybengaarden er vi specialister i naturens egen velsmag – og vi tilbyder også at sætte vores ekspertise og produktionsapparat i spil for at producere under dit mærke. 

Vi producerer gerne kvalitetsprodukter i andre mærker end vores eget. Vi er fleksible til fingerspidserne, og derfor kan vi både producere større og mindre partier af private label-produkter – det gør vi allerede for adskillige, store danske brands. 

Har du opskriften på plads, eller kunne du godt bruge et par gode råd? Vi følger gerne en opskrift – men har du brug for det, sætter vi selvfølgelig vores ekpsertviden i spil og sparrer med dig om opskriften.

Vi gør os umage med alt, vi laver – også dit produkt

Selvom der ikke står vores eget navn på produktet, går vi lige så meget op i kvaliteten på dine som på vores egen produkter – det er ét sted, vi aldrig går på kompromis. 

Derfor gør vi os umage for at forventningsaftstemme og finde frem til den helt rette løsning – og uanset om du kommer med både etiket, opskrift og emballage eller kun noget af det, finder vi sammen frem til den bedste løsning. 

Vi samarbejder altid omkring både opskrift og korrekt etiket, så du til sidst står med et produkt, både du og vi kan være stolte af at sætte på markedet.

Skal dine produkter produceres med gode råvarer, traditionsrigt håndværk og stor erfaring?

Alle gode resultater starter med et godt samarbejde og en god dialog – så hvis du gerne vil høre mere om dine muligheder for at få produceret private label-produkter hos os, starter vi altid med en snak. 

Ring til os på telefon 9883 1087 eller send en e-mail til info@hybengaarden.dk – så finder vi sammen ud af, hvad der er den bedste løsning for dig.