Kirsebærsovs, der sætter prikken over i’et
Der er forskel på kirsebær, så derfor gjorde vi os umage for at udvælge den helt rette bærsort til vores kirsebærsovs.
Valget faldt på stevnsbærret, også kaldet surkirsebær, og det er der en helt særligt grund til: Stevnskirsebær er små, kraftigt mørkerøde og modner allerede midt august – men det helt særlige ved netop denne sort, der dyrkes i Danmark, er balancen i smagen.
Kirsebærrene har nemlig den helt rette mængde sødme, der ikke overdøver frugtsmagen.
Brug vores velsmagende kirsebærsovs til risalamande, is, dessertmousser eller tærter
For at give en dyb, dejlig smag til vores kirsebærsovs, tilsætter vi enten rom eller portvin. Det giver lige det sidste til smagsoplevelsen, så vores håndlavede kirsebærsovs kan bruges som tilbehør til den klassiske risalamande såvel som i desserter, til is og tærter.
Og bare rolig – børnene kan sagtens spise med.