Hummelhedevej 102, 9740 Jerslev
+45 40 18 98 33 (Annette)
+45 23 42 64 86 (Henrik)

Specialprodukter

Her på siden finder du alle de produkter, der falder lidt uden for kategori. Hos Hybengaarden er vores kærlighed til de dejlige, danske råvarer nemlig så stor, at vi laver andet end marmelade, chutney og kirsebærsovsGå på opdagelse i vores sortiment af hjemmelavede specialprodukter, hvor du finder alt fra barbeque-sauce med hyben til æblegløgg og en helt særlig ketchup. 

Specialprodukter lavet på danske frugter og bær

Uanset om vi laver marmelade eller havtorn-sauce, er én ting sikkert: Vi bruger kun de bedste råvarer, og vi er med igennem hele processen.

Lige fra at høste frugter og bær ved håndkraft til at smage til og røre i gryderne, gør vi os umage for at sikre den helt rigtige smag.

Naturens egen velsmag i hvert eneste glas

Vi brænder for de gode naturlige råvarer, traditionelle opskrifter og stolte traditioner – og dét kan smages. Når alt kommer til alt, er det vores fornemmeste opgave at sikre, at det er naturens egen velsmag, vi kommer i glas. 

Det er netop derfor, vi selv rører i gryderne – og bruger et minimum af sukker, så det er de dansk frugter og bær, der kan smages.