Hummelhedevej 102, 9740 Jerslev
+45 40 18 98 33 (Annette)
+45 23 42 64 86 (Henrik)

Chutney og Sirup

Chutney og sirup er produkter, du altid burde have i køleskabet – de er nemlig  fantastiske, naturlige smagsgiver til alt fra kød- og risretter til det søde køkken.Alt vores chutney og sirup er lavet på naturlige råvarer. Vi dyrker størstedelen på vores egne marker – resten kommer fra vores dygtige kollegaer, der dyrker bær og frugter efter samme principper og høje standarder som os.

3 tips til at bruge chutney i din madlavning:

Når det kommer til chutney, er det næsten kun fantastisen, der sætter grænser for, hvordan du kan bruge det i din madlavning. For selvom chutney er baseret på frugt, fungerer det i både det salte og det søde køkken. 

Men her er 3 ting, vi selv elsker at bruge de velsmagende chutneys til.

  • Brug chutney som tilbehør til retter med ris, kylling og andet kød – her bruger du det som en ekstra smagsgiver til retten, hvor du kommer det direkte på tallerknen. 
  • Brug chutney som topping i eksempelvis burgere, gourmet-hotdogs, sandwiches og meget mere. 
  • Brug chutney i retter med ris. Chutney bruges meget i det indiske køkken, og det giver en dejlig sødme til karryretter. 

Vores bedste tip er, du prøver dig frem – prøv fx både chutney og sirup til pandekager eller til ostefaddet for en ekstra velsmagende oplevelse. 

Hjemmelavet chutney og sirup på hyben, chili og andre lækre råvarer

I vores sortiment finder du lidt af hvert – vi laver nemlig alt, hvad vores råvarer giver os mulighed for. Det er ingen hemmelighed, at vi hos Hybengaarden er specialister i hyben, og derfor er det også en ingrediens, der går igen i vores sirup chutney-sortiment – men vi har alt fra chutney med hyben og hvidløg til chutney med chili og hyben. 

Fælles for alle vores varianter er, at de er lavet på naturlige råvarer, hvor det er naturens egen velsmag, der får lov til at trænge igennem.